Προσλήψεις Εκπαιδευτικών – Αιτήσεις: Με 16€ το μήνα 9μηνο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Παν.Πατρών)

Με μία θετική αιφνιδιαστική κίνηση το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε 11.700 νέους διορισμούς ενώ αναμένεται οι προσλήψεις των αναπληρωτών που θα γίνουν το 2022 να είναι αυξημένες λόγω των πολλών συνταξιοδοτήσεων.ν.

Η περίοδος φαίνεται “καυτή”  καθώς όλοι τρέχουν να προλάβουν συγκεντρώσουν μόρια από σεμινάρια, Πιστοποιήσεις Αγγλικών και Υπολογιστών ώστε να προλάβουν το άνοιγμα των πινάκων διορισμών  και προσλήψεων εκπαιδευτικών για τους οποίους θα κάνουν αιτήσεις.

Θυμίζουμε πως για το 2021 έχουν ολοκληρώθηκαν η α’, β’ φάση, γ’, δ’ φάση Προσλήψεων Αναπληρωτών ενώ έγιναν και προσλήψεις 3μηνων αναπληρωτών

Όλες αυτές οι εξελίξεις πραγματοποιούνται στο φόντο του Νέου νόμου που αύξησε τον αριθμό των σεμιναρίων που ζητούνται για τη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών.

Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο που αφορά τις κρίσεις στελεχών ορίζει πως πλέον ζητούνται 2 σεμινάρια αντί για ένα που χρειαζόντουσταν παλιά για τη μέγιστη μοριοδότηση! Και παράλληλα μεγαλώνει την μοριοδότηση που παρέχουν!

Αύξηση σεμιναρίων που ζητούνται σε Διορισμούς – Προσλήψεις: Στρώνεται το χαλί – Η περίπτωση “πιλότος”

Αυτό έχει ως συνέπεια σύμφωνα και με δημοσιεύματα να στρώνεται το χαλί για παρόμοιες αλλαγές στις προσλήψεις αναπληρωτών και προσλήψεις – διορισμούς εκπαιδευτικών το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα όπως ακούγεται σε έγκυρα δημοσιογραφικά site που ασχολούνται με την εκπαίδευση, αυτή η αλλαγή θα αποτελέσει “ΠΙΛΟΤΟΣ” για το σύστημα προσλήψεων όπου ενδεχομένως να αυξηθούν και εκει τα σεμινάρια που ζητούνται.

Μην ξεχνάμε ότι λίγο πριν είχαν αυξηθεί και τα σεμινάρια και η μοριοδότηση που ζητούνται για τις προσλήψεις  εκπαιδευτικών στα Σχολεία Δ.Ε.

9ΜΗΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ Του Πανεπιστημίου Πατρών ξεκινάει Νοέμβριο (έχει ανοικτές αιτήσεις) και τον Ιανουάριο!

Αυτή την περίοδο έχει ανοικτές αιτήσεις το 9MHNO Εξ αποστάσεως ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ σεμινάριο της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του Πανεπιστημίου Πατρών που κοστίζει μόλις 150 ευρώ! Το σεμινάριο εκτός της μοριοδότησης σε εντάσσει και στους πίνακες της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (επικουρικούς).

Από το σπίτι σας εύκολα και ευέλικτα

Το σημαντικό με το εν λόγω σεμινάριο που γίνεται από το κορυφαίο Πανεπιστήμιο που ασχολείται με την ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, το Πανεπιστήμιο Πατρών, είναι οτι τα κουίζ (πολλαπλής επιλογής) του έχουν απεριόριστες ευκαιρίες να τα λύσεις.

Το γεγονός αυτό και επιπλέον το γεγονός ότι ΔΕΝ έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ούτε ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ούτε υποχρεωτικές παρακολουθήσεις το κάνει απολύτως θελτικό λόγω της ευελιξίας τους σε δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 150 ΕΥΡΩ!

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε και το σεμινάριο της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 185 ΕΥΡΩ

Ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες νέα ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ εφόσον έχετε ενταχθεί σε αυτό της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ