Παν.Πατρών: Θέσεις χωρίς δίδακτρα στο Πρόγραμμα επιμόρφωσης ChatGPT με Πιστοποιητικό (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ)

Tο Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με το coding school του ΕΚΕΚ ανακοίνωσε φέτος το καλοκαίρι την πρώτη Πανεπιστημιακή εξειδίκευση (e-learning) στην Ελλάδα πάνω στο πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT παρέχοντας το πρώτο Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης με μονάδες ECTS στην Ελλάδα.

Αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα επιμόρφωσης από Δημόσιο Πανεπιστήμιο πάνω στο ChatGPT που βγήκε σε όλη την Ευρώπη και ένα από τα πρώτα σε όλο τον κόσμο

Μετά τα εκπαιδευτικά προγράμματα Επιμόρφωσης με Πιστοποιητικό του Πανεπιστημίου Πατρών στους τομείς “PyThon“, “Big Data Analytics“, “Cyber Security” και “Machine Learning“, Digital Marketing στις 27 Μαΐου ξεκινάει το νέο πρόγραμμα ChatGPT.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 3 μήνες (250 ώρες)  και πραγματοποιείται εξ αποστάσεως (Δείτε εδώ λεπτομέρειες)

Εκπαιδευτικό υλικό από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)

Για το πρόγραμμα αυτό το Coding School του εκπαιδευτικού Οργανισμού ΕΚΕΚ συνεργάστηκε με το μεγαλύτερο στην Ελλάδα  Ερευνητικό κέντρο, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) για την ανάπτυξη του υλικού.

Θέσεις ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΔΑΚΤΡΑ για τον κύκλο του Μαρτίου στο ChatGPT

Αποκλειστικά για τον Κύκλο που ξεκινάει στις 27 Μαΐου δίνονται μέσω κλήρωσης 10 θέσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ (Εδώ μπορείτε να δείτε και τα κανονικά δίδακτρα του προγράμματος εξειδίκευσης)

Παράλληλα κατοχυρώνετε έκπτωση στα παρακάτω Πανεπιστημιακά e-learning με Πιστοποιητικά Επιμόρφωσης και μονάδες ECTS

Όροι συμμετοχής ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ στο πρόγραμμα ChatGPT του Παν.Πατρών*:

θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα της κλήρωσης ΕΔΩ

 

Δυνατότητα να γίνεις Certified Επαγγελματίας με Πιστοποίηση Επαγγελματικού προσόντος από Διεθνή Φορέα 

Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα πέρα από το Πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Πανεπιστήμιο Πατρών που έχει και μονάδες ECTS μπορούν να λάβουν έξτρα και Πιστοποίηση Επαγγελματικών προσόντων από ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΕΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Γίνε Certified Big Data Analyst 

Για παράδειγμα ο επιμορφούμενος που τελειώνει το πρόγραμμα BIG DATA ANALYTICS και λαμβάνει το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Πατρών μπορεί να γίνει CERTIFIED BIG DATA ANALYST με ειδική Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων από Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ)