Αυτόματη κατοχύρωση έκπτωσης και θέσης για τα σεμινάρια του Παν.Πατρών και την Πιστοποίηση Αγγλικών

Για να κατοχυρώσετε την θέση σας  και την έκπτωση των 150 ευρώ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ μέσω έκπτωσης) έως 06/12 (η προθεσμία αυτή αφορά τον νέο κύκλο του Νοεμβρίου) που λήγουν οι αιτήσεις για το ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ περισσότερα για το πρόγραμμα) μπορείτε να κάνετε κατάθεση προκαταβολής 75 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Για να κατοχυρώσετε την θέση σας  και την έκπτωση των 150 ή 135 ευρώ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ μέσω έκπτωσης) έως  06/12  (η προθεσμία αυτή αφορά τον νέο κύκλο του Νοεμβρίου) που λήγουν οι αιτήσεις για το ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ περισσότερα για το πρόγραμμα) μπορείτε να κάνετε κατάθεση προκαταβολής 75 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Για να κατοχυρώσετε την θέση σας  και την έκπτωση των 185 ευρώ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ μέσω έκπτωσης) έως  06/12  (η προθεσμία αυτή αφορά τον νέο κύκλο του Νοεμβρίου) που λήγουν οι αιτήσεις για το ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ περισσότερα για το πρόγραμμα) μπορείτε να κάνετε κατάθεση προκαταβολής 75 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Για να κατοχυρώσετε την έκπτωση για την Πιστοποίηση Αγγλικών θα πρέπει να τοποθετήσετε εως 06/12 τα 120 ευρώ + το κόστος του πακέτου των Mock Tests που θα διαλέξετε (δείτε εδώ)

Για να ενταχθείτε στο εξ αποστάσεως τμήμα του νέου κύκλου που ξεκινάει στις 29 Νοεμβρίου για ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ή στην ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ θα πρέπει να καταθέσετε προκαταβολή (75 ευρώ)* στον παρακάτω λογαριασμό – Μπορείτε εάν θέλετε να τοποθετήσετε και ολόκληρο το ποσό:

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR9401721260005126101014691
Δικαιούχος: ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ ΕΠΕ

Για τα Αγγλικά θα πρέπει να κάνετε κατάθεση ολόκληρου του ποσού

Στην αιτιολογία στην τράπεζα σημειώνετε το ονοματεπώνυμο σας, τη λέξη “ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ” ή “ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ” ή “ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ” ή “ΑΓΓΛΙΚΑ”
Στέλνετε συνημμένο το καταθετήριο σε μορφή .jpeg ή .pdf σε αυτό το mail ([email protected])
Στο ίδιο email γράφετε τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα), διεύθυνση, περιοχή, Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ) και πατρώνυμο.

Το υπόλοιπο ποσό μπορεί να καταβληθεί σε ακόμα 1 δόση κατά την διάρκεια του προγράμματος.

*Εφόσον μας στείλετε email με το καταθετήριο σας, εντός δύο εργάσιμων ημερών θα λάβετε απαντητικό email πως ελήφθη επιτυχώς.

ΛΗΨΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ MOODLE

Εφόσον στείλετε το αποδεικτικό, θα λάβετε τους κωδικούς την ημέρα που ξεκινάει το πρόγραμμα. Αν εγγραφείτε μετά την ημέρα έναρξης του προγράμματος, τότε θα λάβετε τους κωδικούς μέσα στις 2 εργάσιμες μετά την αποστολή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τις 09:00 έως τις 17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

*Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αν ξεκινήσει το πρόγραμμα
*Έπειτα από εφάπαξ αποπληρωμή, το ποσό δεν επιστρέφεται
*Σε περίπτωση μη αποστολής του αποδεικτικού πληρωμής δεν ολοκληρώνεται η εγγραφή σας στο πρόγραμμα