Προσλήψεις αναπληρωτών: Ανοίγουν οι πίνακες τις επόμενες ημέρες! Τι μοριοδοτεί

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο άνοιγμα των πινάκων της Γενικής Εκπαίδευσης για τις χιλιάδες νέες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών που θα γίνουν για την επόμενη σχολική χρονιά.

Μάλιστα σύμφωνα με νέες δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως έχει σταλθεί αίτημα στο ΑΣΕΠ και τις επόμενες εβδομάδες προχωρήσει το άνοιγμα των πινάκων της Γενικής Εκπαίδευσης.

Αυτό απάντησε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως σε ερώτηση εκπαιδευτικού  “πότε ανοίγουν οι πίνακες των εκπαιδευτικών;” στο πλαίσιο του “Εσείς ρωτάτε, εγώ απαντώ!” που έχει καθιερώσει..

Όπως είναι γνωστό οι πίνακες κατάταξης για την Γενική Εκπαίδευση βάσει των οποίων έγιναν και κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά οι προσλήψεις μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ισχύουν μέχρι τον Αύγουστο του 2023.

150.000 εκπαιδευτικοί θα κάνουν αίτηση – Πώς θα μοριοδοτηθούν

Περίπου 130 – 150.000 εκπαιδευτικοί εκτιμάται από το υπουργείο Παιδείας ότι θα ενταχθούν στους νέους πίνακες του ΑΣΕΠ για να διεκδικήσουν μία θέση σε σχολεία γενικής παιδείας την επόμενη σχολική διετία, ξεκινώντας από το σχολικό έτος 2023-2024.

Πώς θα προλάβετε να πάρετε 13 μόρια πριν την λήξη των αιτήσεων;

Σύμφωνα με το νόμο η Πιστοποίηση Αγγλικών δίνει 7 μόρια και η Πιστοποίηση Υπολογιστών δίνει 4 μόρια!

Ποια είναι όμως η μόνη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα που προλαβαίνετε να πάρετε πριν τη λήξη των αιτήσεων εφόσον οι πίνακες ανοίξουν τις επόμενες εβδομάδες;

Πάρτε Πιστοποίηση Αγγλικών πολύ εύκολα μέσα σε 2 ημέρες στα χέρια σας για 7 μόρια!

Η μόνη Πιστοποίηση Αγγλικών που αναγνωρίζεται κανονικά από το ΑΣΕΠ και μπορείτε να τη πάρετε ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ 2 ημερών είναι η ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών LTE που παρέχει το EKEK 

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες εξασκήστε με τα Mock Tests και δίνετε τηλεξέταση (ηλεκτρονικό τεστ) από τον υπολογιστή του σπιτιού σας! Ακόμα και σε 2 ημέρες παίρνετε το χαρτί στα χέρια σας

Δίνετε ΜΟΝΟ READING – LISTENING (Ούτε προφορικά – ούτε έκθεση!) Αποτελεί την κορυφαία Πιστοποίηση Αγγλικών για ενήλικες που βιάζονται και θέλουν εύκολα να πάρουν τα μοριοτούμενο κριτήριο της Αγγλικής Γλώσσας

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ

Αυτά τα σεμινάρια μοριοδοτούν βάσει νόμου

Στους πίνακες των εκπαιδευτικών σύμφωνα με τη τελευταία νομοθεσία μοριοδοτούν οι επιμορφώσεις Α.Ε.Ι. που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια!

Δείτε εδώ τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών που πληρούν τη νομοθεσία και μοριοδοτούν με 2 μόρια:

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΟΝΟ 20 ευρώ το μήνα και εξασφαλίζετε ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ και το πτυχίο του Παν.Πατρών!)

Όλα τα 9μηνα (400 ωρών και άνω) σεμινάρια πραγματοποιούνται ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΡΟΝΑ!