Προκήρυξη Διορισμών εκπαιδευτικών 2023: Δείτε την κατανομή

Τρέχουν με χίλια οι διαδικασίες για τους νέους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς έχει πέσει υπογραφή από την Υπουργό Παιδείας και τον Υπουργό Οικονομικών στην κατανομή των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών 2023

Σχετικά τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών ο προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ και πρώην Πρόεδρος της ΔΟΕ  κ. Δημήτρης Μπράτης ενημέρωσε με δημοσίευση του ότι:

“Η κατανομή των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών έχει υπογραφεί από την Κεραμέως και είναι στον υπουργό οικονομικών. Η προκήρυξη την άλλη βδομάδα.”

Την ίδια ενημέρωση έκανε στο και ο Γ.Γ του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρος Κόπτσης

Θυμίζουμε ότι έχουν εγκριθεί 3772 διορισμοί.

Οι παραιτήσεις στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ήταν 2.064 και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ήταν 1.575 , σύνολο δηλαδή 3.639. Μέχρι το 3.772 απομένουν 133. Οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξουν και κάποιοι διορισμοί ειδικής αγωγής.

Επίσης όπως είναι γνωστό με διάταξη σε ν/σ του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίστηκε στη Βουλή εξαιρέθηκαν από τους προεκλογικούς περιορισμούς οι διορισμοί των εκπαιδευτικών

Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί παραθέτουν την παρακάτω κατανομή:

Γενική Εκπαίδευση

Δάσκαλοι: 1032

Νηπιαγωγοί:  361

Ειδικότητες: 300

Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση: 1.700

Ειδική Αγωγή:

150 σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια και

150  Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό

“Αγώνας δρόμου” για να προλάβουν τους πίνακες της επόμενης χρονιάς

Αυτή είναι η περίοδος που ξεκινάν οι εκπαιδευτικοί τα παρακάτω σεμινάρια που θα δείτε για λάβουν εκτός από την μοριοδότηση διορισμών και την αναγκαία μοριοδότηση για τους πίνακες που θα ανοίξουν το επόμενο χρόνο!

Μοριοδότηση διορισμών εκπαιδευτικών με βάση το Νόμο 

Παν.Πατρών: Μοριοδότηση διορισμών εκπαιδευτικών με εξ αποστάσεως προγράμματα με 12 ευρώ το μήνα!

Προλάβετε να ενταχθείτε με μόνο 12 ευρώ το μήνα μετά την εγγραφή σας στα μοριοδοτούμενα σεμινάρια του Παν.Πατρών για εκπαιδευτικούς:

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα και έχουν διάρκεια 9 μήνες και είναι 400 ωρών και άνω!

Δείτε όλα τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Διορισμούς εκπαιδευτικών (ΔΙΝΟΥΝ 2 ΜΟΡΙΑ) ΕΔΩ

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!

Παν.Πάτρων