Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Σχετικά με τους πίνακες Κατάταξης των 152.000 εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής

Τι είπε ο Θανάσης Παπαϊωάννου (Πρόεδρος του ΑΣΕΠ) για τους Πίνακες Κατάταξης Γενικής Αγωγής και τους εναπομείναντες Πίνακες Κατάταξης Ειδικής Αγωγής

Αναρτήθηκαν σήμερα οι τελικοί πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών της 3ΕΑ/2022 που ήταν η μεγαλύτερη προκήρυξη της ειδικής αγωγής: 57.576 εκπαιδευτικοί, 4.021 ενστάσεις, 9.669 απόλυτα ισοβαθμούντες υποψήφιοι!

Παράλληλα, ολοκληρώνεται η εξέταση των ενστάσεων για την 2ΕΑ/2022 (15.712 εκπαιδευτικοί, 1.584 ενστάσεις) και των μικρότερων 4ΕΑ και 5ΕΑ.

Θα ακολουθήσουν κληρώσεις για τις ισοβαθμίες και δημοσίευση οριστικών αποτελεσμάτων τον Ιούλιο.

Για τη Γενική Εκπαίδευση (150.000 εκπαιδευτικοί) θα (ξανα)αρχίσουμε την εργασία μας όταν ολοκληρωθεί η εργασία των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας.

Δεν μπορεί να γίνει από πλευράς μας εκτίμηση για τον χρόνο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων πριν μας αποσταλούν τα γραμμογραφημένα αρχεία με τα στοιχεία των υποψηφίων.

Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι για να ανοίξουν έγκαιρα τα σχολεία, πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας τον Αύγουστο.

Διαβάστε επίσης:

ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2023: Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια Παν.Πατρών για εκπαιδευτικούς ξεκινάν στις 29 Ιουλίου με 12 ευρώ το μήνα

Προλάβετε τις αιτήσεις στα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών και λάβετε Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Παν.Πατρών στο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ Ελλάδα σε:

– Ειδική Αγωγή
– Σχολική Ψυχολογία
– Διαπολιτισμική Εκπαίδευση
– 
Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση
– Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης
– Σχολική Νοσηλευτική 

Κλείνουν οι αιτήσεις ενδιαφέροντος στις 24 Ιουλίου – Λάβετε 2 Μόρια για διορισμούς και προσλήψεις εκπαιδευτικών