Γιατί η σχολική ψυχολογία είναι το ανερχόμενο σεμινάριο με διπλή μοριοδότηση

Το πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα αποτελεί το μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Πανεπιστημίου Πατρών πάνω στην Ειδική Αγωγή όπου πραγματοποιείται από την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ως πρώτο σεμινάριο και μοριοδοτεί διορισμούς και προσλήψεις καθώς εντάσσει και στους επικουρικούς πίνακες!

Το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολικής Ψυχολογίας αποτελεί την ανερχόμενη μοριοδοτούμενη επιμόρφωση όπου πραγματοποιείται πλέον μαζί με την Ειδική Αγωγή.

Η επιμόρφωση δίνει διπλή μοριοδότηση από την μία για προσλήψεις εκπαιδευτικών και διορισμούς στους πίνακες Π.Ε. και Δ.Ε. αλλά παράλληλα δίνει και μοριοδότηση σε προσλήψεις στα ΣΔΕ

Μπορείτε με μόνο 65 ευρώ εγγραφή και μετά 12 ευρώ δόσεις κάθε μήνα! Αποτελεί το μοριοδοτούμενο σεμινάριο σχολικής ψυχολογίας με σφραγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών στο χαμηλότερο κόστος!

Η Επιμόρφωση στη Σχολική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Πατρών μοριοδοτεί για:

α) διορισμούς και προσλήψεις εκπαιδευτικών με 2 ΜΟΡΙΑ
β) για κρίσεις στελεχών με 1 μόριο
γ) για προσλήψεις σχολικών ψυχολόγων στα ΣΔΕ

Σκοπός του προγράμματος είναι η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που άπτονται του επιστημονικού πεδίου της Σχολικής Ψυχολογίας.

Η ετήσια επιμόρφωση ΔΕΝ περιλαμβάνει ΚΑΘΟΛΟΥ εξετάσεις ΟΥΤΕ εργασίες.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για υποψήφιους με υψηλό φόρτο εργασίας στην καθημερινή τους ζωή. Επίσης τα κουίζ του σεμιναρίου έχουν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ προσπάθειες για να απαντηθούν οι ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών!

Εδώ μπορείτε να δείτε τον Οδηγό Σπουδών

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΝΟ 65 ΕΥΡΩ! – ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

Σκοπός του προγράμματος είναι η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που άπτονται του επιστημονικού πεδίου της Σχολικής Ψυχολογίας. Ο χώρος της σχολικής ψυχολογίας συνδέεται με άλλα επιστημονικά πεδία, όπως της αναπτυξιακής και της εκπαιδευτικής ψυχολογίας καθώς και της ειδικής και γενικής εκπαίδευσης.

Με την αύξηση των προβλημάτων ψυχοκοινωνικής προσαρμογής παιδιών και εφήβων καθώς και τις ψυχοπιεστικές συνθήκες που διαμορφώνονται στις σύγχρονες κοινωνίες, ολοένα και περισσότερο αναδεικνύεται η ανάγκη παροχής υποστήριξης σε όλους τους εμπλεκόμενους στη σχολική κοινότητα (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς). Απώτερος στόχος όλων των πρακτικών και των δράσεων που αναπτύσσει η σχολική ψυχολογία είναι η προώθηση της σχολικής ένταξης και της ψυχικής υγείας και η ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής προσαρμογής όλων των παραπάνω πληθυσμών.

Σε ποιους απευθύνεται

  • σε όσους θέλουν να μοριοδοτηθούν για διορισμούς εκπαιδευτικών, για προσλήψεις αναπληρωτών, για τους πίνακες αναπληρωτών, για κρίσεις στελεχών και για προσλήψεις σχολικών ψυχολόγων στα σχολεία Δ.Ε.
  • σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να αναπτύξουν τη γνώση τους σε θέματα που άπτονται του αντικειμένου της σχολικής ψυχολογίας καθώς και σε ψυχολόγους που επιθυμούν να εμβαθύνουν στο συγκεκριμένο πεδίο
  • σε παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, κοινωνιολόγους και απόφοιτους σχολών κοινωνικών και πολιτικών επιστημών
  • σε σχολικούς ψυχολόγους, σε ψυχολόγους, σε ΕΕΠ και ΕΒΠΒ
  • σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν στο πεδίο της σχολικής ψυχολογίας.
  • Σε όσους θέλουν έχουν κάνει επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή και θέλουν να ενισχύσουν τα προσόντα τους στον τομέα
  • Σε Ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε ιδιωτικά σχολεία ή άλλες δομές

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΝΟ 65 ΕΥΡΩ! – ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ