Διαγωνισμός ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών: Εξ αποστάσεως προετοιμασία και ύλη

Η πρόθεση για αλλαγή του συστήματος διορισμών με γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών κατοχυρώθηκε και  επίσημα από τις εξαγγελίες της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας. Μάλιστα ο Γραπτός  Διαγωνισμός ΑΣΕΠ αποτελώντας μάλιστα και σημείο στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αλλαγή του συστήματος διορισμών εκπαιδευτικών.

Όπως αναφέρει το προσχέδιο για την αλλαγή του συστήματος διορισμών που έχει βγει στη δημοσιότητα, ο  διορισμοί των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα προκύπτουν από την απόδοση – βαθμολογία σε γραπτό διαγωνισμό με προσμέτρηση των ακαδημαϊκών (σεμινάρια ΑΕΙ, μεταπτυχιακά), κοινωνικών κριτηρίων και της ενδεχόμενης προϋπηρεσίας.

Ο Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Γιατί να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ΕΚΕΚ που καλύπτει όλη την ύλη

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΕΚΕΚ είναι εξειδικευμένος φορέας κατάρτισης εκπαιδευτικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στα παιδαγωγικά, στην διδακτική και σε ότι αφορά τις επιστήμες της αγωγής καθώς κάθε χρόνο επιμορφώνει χιλιάδες εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας όλων των ειδικοτήτων.

95% επιτυχία στους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Παράλληλα στον πρόσφατο Πανελλήνιο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για το Δημόσιο είχε 95% επιτυχία σε όσους προετοιμάστηκαν με το ΕΚΕΚ.

Ποια θα είναι η ύλη εξέτασης στον ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών;

Στους προηγούμενους ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών οι εκπαιδευτικοί εξετάστηκαν σε 3 ενότητες από τις οποίες η μία είναι κοινή. Συγκεκριμένα εξετάστηκα στα παιδαγωγικά και τη γενική διδακτική, στην ειδική διδακτική καθώς και στο αντικείμενό τους.

Εγγύηση για κάλυψη ύλης χωρίς έξτρα κόστος ακόμα και αν αλλάξει κάτι στην πορεία

Το πρόγραμμα της ΕΚΕΚ καλύπτει όλη την ύλη με βάση τις έπεσε στις προηγούμενες εξετάσεις του ΑΣΕΠ αλλά και σε περίπτωση που αλλάξει κάτι με βάση κάποια έκτακτη ανακοίνωση θα εμπλουτίζει εκ νέου το πρόγραμμα με εκπαιδευτικό υλικό

Η προετοιμασία δια διαρκέσει έως τον Γραπτό Διαγωνισμό

Υπό την εποπτεία καθηγητή δημόσιου Πανεπιστημίου

Η προετοιμασία τελεί υπό την εποπτεία καθηγητή δημόσιου Πανεπιστημίου ενώ το εκπαιδευτικό υλικό έχει διαμορφωθεί από στελέχη εκπαίδευσης και συνεργάτες του ΙΕΠ και καλύπτει όλες τις νέες κατευθύνσεις στην εκπαίδευση.

Ολοκληρωμένα πακέτα ειδικών σημειώσεων, τεστ προσομοίωσης και ερωτήσεις με απαντήσεις

Η εξ αποστάσεως προετοιμασία για το Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ εμπεριέχει ολοκληρωμένα πακέτα ειδικών σημειώσεων, τεστ προσομοίωσης και ερωτήσεις με απαντήσεις ενώ πάνω από 40 καθηγητές θα βρίσκονται στην πλατφόρμα για να απαντούν σε απορίες με συνεχή ανατροφοδότηση

Η προετοιμασία είναι εξ ολοκλήρου ασύγχρονη.

Έκλεισαν τα τμήματα μέχρι 13 Μαΐου – Επόμενο τμήμα 3 Ιουνίου

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 55% ΕΚΠΤΩΣΗ* ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΗ ΕΓΓΡΑΦΗ (Ισχύει μόνο για τον Ιούνιου)