Εξειδικευμένος εκπαιδευτικός στο ChatGPT με Πιστοποιημένο πρόγραμμα του Παν.Πατρών

Η τεχνητή νοημοσύνη και ειδικότερα το ChatGPT ανοίγουν νέους ορίζοντες στον εκπαιδευτικό τομέα, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες στους εκπαιδευτικούς για να βελτιώσουν τη διδασκαλία τους και να εμπλουτίσουν την εμπειρία των μαθητών. Ως εξειδικευμένος εκπαιδευτικός στο ChatGPT, έχετε στη διάθεσή σας ένα εργαλείο που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της τάξης, να προσφέρει εξατομικευμένη βοήθεια και να ενισχύσει την εκμάθηση με δημιουργικούς τρόπους.

Πιστοποιημένες γνώσεις από το 1ο Πανεπιστημιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα στο ChatGPT

Το Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών πάνω στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς αποτελεί το 1ο πρόγραμμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που εξειδικεύει την κατάρτιση δεξιοτήτων Τεχνητής Νοημοσύνης για δασκάλους και καθηγητές

Το πρόγραμμα σου μαθαίνει δεκάδες εφαρμογές και εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης

Χρήσεις ChatGpt στο σχολείο και την Εκπαίδευση

Προσαρμοστικότητα και Εξατομίκευση

Η χρήση του ChatGPT δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να προσφέρουν εξατομικευμένες απαντήσεις στους μαθητές τους, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και το επίπεδο κατανόησης του καθενός. Το εργαλείο μπορεί να διαμορφώσει το ύφος και το επίπεδο δυσκολίας των απαντήσεων, εξασφαλίζοντας ότι οι μαθητές κατανοούν δύσκολες έννοιες πιο αποτελεσματικά. Μπορεί επίσης να ενσωματώσει πολυμέσα, να απαντήσει σε ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο και να προσαρμόσει την παράδοση της ύλης ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή.

Διευκόλυνση της Επίλυσης Προβλημάτων

Το ChatGPT βοηθά στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης, παρέχοντας υποστήριξη στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων. Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιούν το εργαλείο για να εξερευνούν νέες προσεγγίσεις σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα. Η δυνατότητα διάδρασης σε πραγματικό χρόνο συμβάλλει στη διαμόρφωση πιο ουσιαστικών συζητήσεων και στη βελτίωση της κατανόησης θεμάτων.

Ενίσχυση του Εκπαιδευτικού Ρόλου

Ο εκπαιδευτικός γίνεται πιο αποτελεσματικός, χρησιμοποιώντας το ChatGPT για να εξοικονομεί χρόνο στην προετοιμασία μαθημάτων και στην οργάνωση υλικού. Το εργαλείο μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα σχέδια μαθημάτων, να προτείνει δραστηριότητες και να προσφέρει άμεσες απαντήσεις σε ερωτήσεις που ενδέχεται να απαιτούσαν ώρες έρευνας. Επιπλέον, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να συμβάλλει στην αυτόματη αξιολόγηση μαθητικών εργασιών, επιτρέποντας στους εκπαιδευτικούς να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην ουσιαστική καθοδήγηση των μαθητών.

29 Οκτωβρίου ξεκινάει το σεμινάριο – Κάνε αίτηση εδώ έως 21 Οκτωβρίου

Καλέστε τώρα στο 210 2206830 και προλάβετε μία από τις 25 θέσεις που έχουν μείνει ανοικτές

Πάνω από 1.800 εκπαιδευτικοί έχουν κάνει αίτηση συμμετοχής στον 5ο κύκλο του προγράμματος

Πανω από 1.800 εκπαιδευτικοί Π.Ε. και Δ.Ε. ακόμα και τελειόφοιτοι παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το πρόγραμμα που ξεκινάει στις 29 Οκτωβρίου

Η έκπτωση για όλους τους εκπαιδευτικούς (early bird) ισχύει έως τις 21 Οκτωβρίου

Εδώ μπορείτε να κατοχυρώσετε αυτόματα την θέση σας με ένα κλικ

texniti noimosini sthn ekpaideush