Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Τουρκικών για ΑΣΕΠ

Εγγραφή Τώρα

Τώρα μπορείτε να πάρετε πολύ εύκολα και άμεσα την Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Τουρκικής Γλώσσας!


Αυξάνεται με ραγδαίο ρυθμό ο αριθμός των ενηλίκων στην Ελλάδα που ενδιαφέρεται να μάθει και κυρίως να λάβει και Πιστοποίηση σε Τουρκικά, Ρωσικά, Κινέζικα και Ααραβικά! Μέσω του ΕΚΕΚ του μεγαλύτερου φορέα επιμόρφωσης και μοριοδότησης ενηλίκων, η 2η ξένη γλώσσα είναι πλέον είναι μια έυκολη, άμεση και εξ αποστάσεως υπόθεση.

Στο ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε αναγνωρισμένες Πιστοποιήσεις όπως αυτή της Τουρκικής Γλώσσας αλλά και όλες τις παραπάνω γλώσσες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέσω ειδικά σχεδιασμένου εξ αποστάσεως προγράμματος. Οι πιστοποιήσεις αυτές είναι πλήρως αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, τον δημόσιο τομέα και διεθνώς.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία να αποκτήσετε Πιστοποίηση στην Τουρκική γλώσσα από την άνεση του σπιτιού σας μέσα σε λίγους μήνες, χωρίς να χρειαστούν χρόνια. Η πιστοποίηση αυτή μπορεί να σας προσφέρει έξτρα μοριοδότηση στο ΑΣΕΠ, σε προκηρύξεις για διορισμούς και προσλήψεις στο δημόσιο, ως δεύτερη ξένη γλώσσα.

Μάθετε εξ αποστάσεως Τούρκικα και πάρτε σίγουρα την Πιστοποίηση όπου και να βρίσκεστε!

Με το ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης του ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ (120+ ώρες), θα μάθετε Τουρκικά και θα προετοιμαστείτε για την επιτυχία στο επίπεδο Β2. Το πρόγραμμα οδηγεί σε ένα φιλικό και αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Τουρκικής Γλώσσας, το οποίο αποτελεί την πιο εύκολη και προσιτή επιλογή και έχει δια βίου ισχύ.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουμε την κατάλληλη πιστοποίηση που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ποιους αφορά το Επιμορφωτικό πρόγραμμα Προετοιμασίας για Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Τουρκικών

Το πρόγραμμα αφορά αρχάριους που θέλουν να πετύχουν εύκολα στις εξετάσεις και να λάβουν έξτρα μοριοδότηση από τη δεύτερη ξένη γλώσσα όπως αναφέρουν οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για το δημόσιο (βλ. π.χ. εκπαιδευτικούς).

Στόχος του Επιμορφωτικού προγράμματος

Μέσα σε περίπου 8 – 12 μήνες (120 – 180 ώρες επιμορφωτικού προγράμματος προετοιμασίας) ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να έχει μάθει Τουρκικά επιπέδου Β1-Β2 και να πάρει την αναγνωρισμένη Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Τούρκικης γλώσσας με Δια βίου Ισχύ

Τμήματα πραγματοποιούνται και για τα επίπεδα C1/C2

Διάρκεια Προγράμματος – Μεθοδολογία

Η εξ αποστάσεως προετοιμασία στο ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ διαρκεί τουλάχιστον 8 μήνες, με σύγχρονα μαθήματα να διεξάγονται δύο φορές την εβδομάδα.

Όλο το πρόγραμμα επιμόρφωσης πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως με τη βοήθεια έμπειρων καθηγητών Τουρκικής Γλώσσας, οι οποίοι ειδικεύονται στις συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, διασφαλίζοντας την πλήρη υποστήριξή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Τα τμήματα του προγράμματος βιντεοσκοπούνται για να τα βλέπετε όποτε θέλετε

Τα τμήματα του προγράμματος βιντεοσκοπούνται, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε όποτε επιθυμείτε. Η σύγχρονη εκπαίδευση καταγράφεται, ώστε σε περίπτωση που χάσετε κάποιο μάθημα, να μπορείτε να το δείτε αργότερα, με δικό σας ρυθμό και χρόνο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε καμία σημαντική πληροφορία.

B2

Καλή Γνώση

C1

Πολύ καλή Γνώση

C2

Άριστη Γνώση

Πώς θα πάρετε την Πιστοποίηση Τουρκικών πολύ εύκολα

1
2
3
4

Εγγραφή στο πρόγραμμα του ΕΚΕΚ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας, νέο τμήμα ξεκινάει από τις 30 Οκτωβρίου

Προετοιμασία με στόχο να πάρετε την Πιστοποίηση ακόμα και αν ξεκινάτε από το μηδέν

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο πέρα του να μάθετε Τουρκικά, να πάρετε την Πιστοποίηση Τουρκικών και τα έξτρα μόρια ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος

Εξετάσεις & Αποτελέσματα

Σε 8 μήνες τελειώνετε, δίνετε εξετάσεις  στην Πιστοποίηση που σας ταιριάζει και παίρνετε τα έξτρα μόρια!

Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Τουρκικών

Το ΕΚΕΚ σας προετοιμάζει για την Πιστοποίηση Τουρκικών που σας ταιριάζει και είναι εύκολη να την πάρετε. Μιλάμε πάντα για αναγνωρισμένα από το ΑΣΕΠ Πιστοποιητικά με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ

Πλατφόρμα εκμάθησης 24/7 ανοικτή

Γνωρίζουμε πως έχετε υποχρεώσεις. Γνωρίζουμε όμως ότι χρειάζεστε παράλληλα την Πιστοποίηση Τουρκικών και πρέπει να την πάρετε εύκολα! Γι’ αυτό το λόγο το πρόγραμμα βιντεοσκοπείται ώστε να έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθείτε όποτε θέλετε!

Κάντε χρήση του πτυχίου σε:

  • Πίνακες Εκπαιδευτικών
  • Διορισμούς και προσλήψεις στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα
  • Προσλήψεις αναπληρωτών και διορισμούς αδιόριστων εκπαιδευτικών
  • Μεταπτυχιακά
  • Θέσεις Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα
  • Ενίσχυση Βιογραφικού
  • Υπουργεία/Μετατάξεις/Φορείς/Οργανισμούς
  • Κρίσεις στελεχών - μοριοδότηση
  • Αξιολογήσεις
  • Προκηρύξεις σε ΔΕΚΟ - υπηρεσίες/ ΕΠΟΠ/ Σώματα Ασφαλείας
  • Απόδειξη Γλωσσομάθειας
  • Μεταπτυχιακές σπουδές